brhkame thn phgh ths omorfias sthn iaswnidoy 1
Lifestyle

Βρήκαμε την πηγή της ομορφιάς στην Ιασωνίδου

Στο νούμερο 29 του πιο κεντρικού δρόμου στο Ελληνικό, της οδού Ιασωνίδου, βρίσκεται ένας παράδεισος ομορφιάς, το Beauty Link. Αυτές είναι οι τρεις γυναίκες που ‘κρύβονται’ πίσω του.

Όλα ξεκίνησαν πριν από 35 χρόνια όταν η Ματίνα Μπουρνά με την εμπειρία και τις σπουδές της στην κομμωτική και την ομορφιά άνοιξε το πρώτο της κατάστημα καλλυντικών στο Ελληνικό, όπου έδινε τις σωστές συμβουλές της προσωπικά στην κάθε πελάτισσα για τα προιόντα που έπρεπε να αγοράσει . Γιατί πάντα για την κυρία Ματίνα η σωστή εξυπηρέτησή και η συνέπεια ήταν προτεραιότητα της.

Σήμερα 35 χρόνια μετά, οι κόρες της Ράνια και Θεοδώρα Μπουρνά εμπνεύστηκαν από την εμπειρία και την αγάπη των γονιών τους για το αντικείμενο τους, και το κατάστημα της κυρίας Ματίνας καθιερώθηκε το 2010 -στην τρίτη πια μεγάλη ανακαίνιση του- ως Beauty link by Matina. Γιατί Beauty link;

    «Γιατί θέλουμε να δείξουμε ότι η ομορφιά στην οικογενειακή μας επιχείρηση έχει μια συνέχεια(link). Έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον», θα πει η Θεοδώρα Μπουρνά η οποία σπούδασε με υποτροφία οικονομικά στο Πάντειο όπως και η αδελφή της Ράνια στην ΑΣΟΕΕ. «Οι σπουδές μας, μας έκαναν να θέλουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω την επιχείρηση, ενώ τα σεμινάρια που γίνονται από μεγάλες εταιρείες για την πώληση και την εξυπηρέτηση μας βοήθησαν να γνωρίζουμε την ομορφιά και τα μυστικά της» καταλήγει η Θεοδώρα.

Ωστόσο αυτό που διαφοροποιεί το Beauty Link by Matina από οποιοδήποτε μεγάλο κατάστημα καλλυντικών είναι o τρόπος που αντιμετωπίζει τους πελάτες ήταν και παραμένει για την οικογένεια Μπουρνά προτεραιότητα η εξυπηρέτηση τους.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βρει κάθε πελάτισσα το στιλ της, να την βοηθήσουμε, να της προτείνουμε, να την κάνουμε να νιώσει όμορφα. Μας αρέσει να ανεβάζουμε τη διάθεση τους,να κάνουμε τις γυναίκες όχι μόνο ομορφότερες αλλά και να νιώθουν όμορφα», θα πει η Ράνια ενώ η κυρία Ματίνα συμπληρώνει «Έχουμε και παλιές πελάτισσες. Από γιαγιάδες και μαμάδες που φέρνουν τα εγγόνια και τα παιδιά τους. Αισθάνομαι πολύ όμορφα όταν με προσφωνούν με το μικρό μου όνομα επειδή με ξέρουν 35 χρόνια στο Ελληνικό. Και ξέρουν ότι σεβόμαστε την πελάτισσα και την εξυπηρετούμε προσωπικά. Όχι απρόσωπα όπως στα μεγάλα καταστήματα. Ακόμα και η καλημέρα μας είναι από καρδιάς».

Μία βόλτα μέσα στο χώρο του Beauty link by Matina μου επιβεβαιώνει αυτό που υποψιαζόμουν. Ότι εδώ, κορίτσια, θα τα βρούμε όλα γιατί η ομάδα είναι απόλυτα ενημερωμένη για ό,τι αφορά στην ομορφιά μας: τα νέα αρώματα, τα προϊόντα περιποίησης και φυσικά τις νέες και hot τάσεις στο μακιγιάζ με όλα τα μυστικά τους.

«Γνωρίζουμε ό,τι καινούριο κυκλοφορεί στην αγορά. Για παράδειγμα το baking, tontouring, contouring και τo strobing είναι τεχνικές που όχι μόνον έχουμε τα προϊόντα στο κατάστημά μας, αλλά έχουμε και τη γνώση να τις εφαρμόσουμε! Επίσης αν ο πελάτης αγαπάει συγκεκριμένα αρώματα, μπορώ να προτείνω από την ίδια οικογένεια αρωμάτων ώστε να βρεί τη δική του αρωματική υπογραφή».

Αυτό έκανε και σε μένα η Θεοδώρα και έτσι κατέληξα άμεσα ποιο θα είναι το επόμενο ανοιξιάτικο άρωμα μου.Έτσι οι νεαρές πελάτισσες με τη βοήθεια της νέας γενιάς του Beauty Link by Matina, της Θεοδώρας και της Ράνιας, αυξάνονται και πληθύνονται και σ’ αυτό βοήθησαν και τα social media.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βρει κάθε πελάτισσα το στιλ της, να την βοηθήσουμε, να της προτείνουμε, να την κάνουμε να νιώσει όμορφα. Μας αρέσει να ανεβάζουμε τη διάθεση τους,να κάνουμε τις γυναίκες όχι μόνο ομορφότερες αλλά και να νιώθουν όμορφα», θα πει η Ράνια ενώ η κυρία Ματίνα συμπληρώνει «Έχουμε και παλιές πελάτισσες. Από γιαγιάδες και μαμάδες που φέρνουν τα εγγόνια και τα παιδιά τους. Αισθάνομαι πολύ όμορφα όταν με προσφωνούν με το μικρό μου όνομα επειδή με ξέρουν 35 χρόνια στο Ελληνικό. Και ξέρουν ότι σεβόμαστε την πελάτισσα και την εξυπηρετούμε προσωπικά. Όχι απρόσωπα όπως στα μεγάλα καταστήματα. Ακόμα και η καλημέρα μας είναι από καρδιάς». 

«Γνωρίζουμε καλά ότι οι πελάτες των Νοτίων Προαστίων είναι πολύ ενημερωμένες και επιλέγουν μόνο τα καλύτερα. Θέλουν να βρουν αυτό που επιθυμούν και το χρειάζονται με προσωπική εξυπηρέτηση. Εμείς αυτό ξέρουμε να το κάνουμε καλά σε εμάς θα βρούν το εξαιρετικό ,το ψαγμένο γι’ αυτό και μας προτιμούν», θα πει η Θεοδώρα.

Έτσι την επόμενη φορά που θα σας τελειώσει η μάσκαρα ή το κονσίλερ, που θα θέλετε να προμηθευτείτε τα κατάλληλα προϊόντα για την τελευταία τάση του μακιγιάζ, που επιθυμείτε να αποκτήσετε το άρωμα των ονείρων σας ή ότι άλλο χρειάζεστε για να ανανεωθείτε και να νιώσετε όμορφη και μοναδική, δεν έχετε παρά να παρκάρετε στο ιδιωτικό πάρκινγκ του Beauty link, να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στην προσωπική εξυπηρέτηση που σας επιφυλάσσουν οι άνθρωποι του.

Βάλτε και εσείς το #BeautyLink σε οτιδήποτε «συνδέεται» με την ομορφιά